Open dag Voedselbos Glimmen

In Voedselbos te Glimmen wordt voedsel, natuur en inspiratie gecombineerd op een unieke plek aan de Drentsche Aa. Samen samen met een groep bevlogen vrijwilligers. Ook benieuwd naar de ontwikkelingen? Kom naar de open dag!

12 juni 2021 - Open dag Voedselbos Glimmen

Voedselbos Glimmen

Benieuwd naar de ontwikkelingen op Voedselbos te Glimmen? Op 12 juni is het open dag! Van 12:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom aan de Meentweg 22a te Glimmen.

Meld je aan op de website voedselbosglimmen.nlRuim voor aanvang ontvang je meer informatie over het programma en de activiteiten.
Maak kennis met het voedselbos

Misschien spot je dan de zeldzame zeearend boven ons terrein, zie je of de PawPaw in de exotische fruitgaard is aangeslagen en ervaar je hoe mooi de oprijlaan al wordt met de bloemenrand en de onderbeplanting van de notenbomen.

Ook kun je weer interessante voedselbosweetjes opdoen tijdens de rondleidingen en proeven van de speciale hapjes en drankjes van onze voedselboskok. Na het succes van vorig jaar zullen er weer een aantal standjes staan van samenwerkingspartners waar je bijvoorbeeld handgemaakte zeep, voedselboshoning en biologische eenjarige groenten kunt kopen.