Kom jij ons meehelpen groeien?

Landschapsbeheer Groningen werkt aan ontwikkeling en beheer van het Groningse landschap. Samen met iedereen die het Groningse (historisch) cultuurlandschap een warm hart toedraagt, verbinden wij mens en landschap. Met grondeigenaren, overheden, waterschappen, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers realiseren wij projecten die ervoor zorgen dat het landschap aantrekkelijk, afwisselend en toegankelijk is en blijft voor burgers en bedrijven.


Bij Landschapsbeheer Groningen werken ruim 40 medewerkers. De organisatie bestaat uit het team projecten, team veldwerk, het bedrijfsbureau en stafbureau. We zijn een projectgestuurde organisatie en werken vanuit vier thema’s: landschappelijke beplanting, betrokkenheid bewoners, biodiversiteit en cultureel erfgoed. Het team projecten werkt zoveel mogelijk aan de hand van programma’s en geeft daar samen met de verbonden partijen vorm en inhoud aan. Het team projecten rekent de procesbegeleiding en coördinatie tot haar taken. De ontwikkelingen in het werk en team gaan snel. Het team is dan ook groeiend. Om de organisatie en het team verder te brengen in deze ontwikkelingen zijn wij op zoek naar:

Teamleider projecten m/v (32-37 uur)

Je bent eindverantwoordelijk voor en geeft dagelijks leiding aan het team projecten, bestaande uit 15 medewerkers. Je weet op een stimulerende wijze het team te laten focussen op de projecten waarbij kwaliteit centraal staat. Coördinatie, sturing en de totale planning van het team zijn jouw taken. Daarnaast ben je zelf ook direct verantwoordelijk voor de uitvoering van een aantal programma’s en projecten. Je denkt mee in de ontwikkeling van nieuwe projecten en vertegenwoordigt de organisatie in relevante netwerken. Richting geven aan zowel de individuele als de collectieve professionele ontwikkeling van het team is jouw verantwoordelijkheid. Je bent MT-lid en vervangt de directeur bij zijn afwezigheid.

Profiel

  • je brengt expertise en/of ervaring mee op het gebied van een van onze thema’s;
  • je hebt affiniteit met het landschap van Groningen;
  • je bent een coachende leidinggevende met een sterke overtuigingskracht;
  • je hebt focus, daadkracht, je bent resultaatgericht en je bent het ankerpunt voor het team;
  • je hebt ruime ervaring in het aansturen van mensen en projecten;
  • je hebt ervaring met complexe processen/projecten en je bent in staat om deze tijdig bij te sturen;
  • je bent een ontwikkelaar en streeft continu naar procesverbetering;
  • je kunt planmatig werken en bent cijfermatig sterk;
  • je beschikt over minimaal HBO denk- en werkniveau;
  • vanzelfsprekend ben jij een netwerker, verbinder en een sparringpartner voor je team en de MT-leden.

Wij bieden

Een prachtige baan bij een groeiende organisatie in een werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s. Een organisatie die handelt vanuit het principe van de vijf P’s: people, planet, profit, pleasure en passion. Een dienstverband van een jaar met perspectief op een vaste aanstelling. Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, conform de cao Bos en Natuur.

Meer informatie en/of solliciteren?

Wil je meer weten over onze organisatie en/of de vacature, neem dan vanaf 3 augustus contact op met Peter Hellinga, directeur, 06-11 26 54 40 of Petra Alkema, HR adviseur, 06-11 09 06 02. Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Stuur dan voor 12 augustus 2020 je motivatiebrief met cv naar Petra Alkema: hr@landschapsbeheergroningen.nl.

Op 19 en 20 augustus vinden de eerste gesprekken plaats. Op 24 augustus het tweede gesprek. Een (intern) assessment kan onderdeel zijn van de procedure.