Vacature senior adviseur

Annie Van Der Werf 2

Meer weten?

Annie van der Werf, HR-adviseur
050 - 534 51 99
hr@landschapsbeheergroningen.nl

Wij zoeken Senior adviseurs (28-37 uur)

Als Senior adviseur staat jouw kennis, expertise en ervaring van het Groningse landschap en cultuurhistorie centraal. Jij weet als geen ander wat belangrijk is voor het cultuurlandschap van Groningen. Politieke en maatschappelijke kansen en ontwikkelingen volg je op de voet en benut je. Je overziet de landschappelijke ontwikkelingen van een aangewezen gebied en bent het aanspreekpunt voor intern en externe contacten. Belangrijke partijen schakel je in om de ontwikkeling en de uitvoering van onze strategische meerjarenplannen en projecten te realiseren. Tevens pak je ook heel makkelijk zelf de leiding op van (complexe) projecten.

Functie-eisen:

 • je bent enthousiast, resultaatgericht en daadkrachtig;
 • je bent kwaliteitsgericht en communicatief sterk;
 • je inspireert opdrachtgevers en stakeholders door programma’s en projecten overtuigend te verbeelden, te verwoorden en te presenteren;
 • je bent een kei in het tot stand brengen en overbrengen van strategische plannen en adviezen;
 • je bent een netwerker, verbinder en een sparringpartner;
 • je beschikt over enorm veel kennis over het landschap van Groningen en je beschikt over specifieke kennis van beplantingen en/of cultuurhistorie;
 • je kunt processen en projecten daadkrachtig aansturen;
 • je weet hoe je financiële middelen en/of externe financiering moet verwerven;
 • je hebt hbo/wo werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een (vergelijkbare) functie.

Wie zijn wij?

Landschapsbeheer Groningen zet zich in voor de kwaliteit, duurzame ontwikkeling en het beheer van het cultuurlandschap van Groningen. Een aantrekkelijk landschap met een eigen karakter en identiteit, waar de bewoners zich thuis voelen. Wij zijn onafhankelijk, bezitten geen terreinen en zijn gericht op ervaring en expertise in de gehele keten van planontwikkeling tot de uitvoering.

Wij zijn een project gestuurde organisatie en werken vanuit vier thema’s: beplanting, bewoners, biodiversiteit en cultuurhistorie. Dit doen wij met zo’n 50 medewerkers en een grote groep vrijwilligers. De organisatie bestaat uit het projectbureau, de buitendienst, het bedrijfsbureau en het stafbureau.

Wij bieden:

 • een uitdagende baan in een werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s;
 • een organisatie die handelt vanuit het principe van de vijf P’s: people, planet, profit, pleasure en passion;
 • een dienstverband voor een jaar, met mogelijkheid tot vast;
 • een salaris in loonschaal 8 (max. € 5.358,80 bruto m.i.v. 1.1.'23 bij 37 uur per week), conform de Cao Bos en Natuur, onderdeel De Landschappen.

Enthousiast en wil je reageren?

Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar hr@landschapsbeheergroningen.nl, waarin we naast jouw ervaring en motivatie, graag lezen wat jij ons gaat brengen. Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website. Je kunt ook contact opnemen met Peter Hellinga, directeur, via 050-534 51 99.

Het proces:

Wij hanteren geen sluitingsdatum. Zolang deze vacature op onze website staat kun je reageren. Hebben wij jouw sollicitatie ontvangen, dan ontvang je binnen twee weken een reactie van ons. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek of een afwijzing waarin wij uitleggen waarom wij jou niet uitnodigen voor een gesprek.