Zorg voor het landschap

Landschapsbeheer Groningen maakt zich sterk voor behoud en ontwikkeling van het streekeigen cultuurlandschap. We zetten ons in voor haar schoonheid, de grote variëteit aan planten en dieren en de rijke cultuurhistorie.

 

Werken bij Landschapsbeheer Groningen is werken in een mooie werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega's. 

Vacatures

Momenteel hebben we een leuke uitdagende vacatures voor:

Vrijwilligerswerk

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die in het groen willen werken.
Meer weten over vrijwilligerswerk bij Landschapsbeheer Groningen, neem dan contact op met Adri Rosenboom, a.rosenboom@landschapsbeheergroningen.nl of bel 050 - 534 51 99. Meer informatie over al onze brigades is te lezen op de pagina over onze  Vrijwilligers.  

Stage of afstuderen

Wil je stage lopen bij Landschapsbeheer Groningen of heb je suggesties voor een afstudeeropdracht (HBO of WO)? Wij bespreken graag met jou de wensen en mogelijkheden. Stuur een e-mail naar hr@landschapsbeheergroningen.nl

Werk- en leerervaringsplaatsen

Landschapsbeheer Groningen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk- en leerervaringsplaatsen. Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kennis maken met groen. Je kunt bij ons mooie bijzondere ervaring opdoen, op locaties die uniek zijn en cultuurhistorisch van belang, denk aan borgterreinen of oude begraafplaatsen die niet meer in gebruik zijn. Wij zorgen voor goed beheer en onderhoud van dit Groningse cultuurlandschap. Je krijgt van ons diverse cursussen om je werk goed te kunnen doen, voor onze voormannen en veldmedewerkers zijn diverse doorstromings- en ontwikkelmogelijkheden. Kortom, werken bij Landschapsbeheer Groningen is werk van betekenis, met zorg en aandacht voor jou en voor het landschap.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze organisatie, of over mogelijkheden voor werken of leren? Neem dan contact op met Petra Alkema, HR-adviseur, telefoonnummer 050-5345199 of e-mail hr@landschapsbeheergroningen.nl