Zorg voor het landschap

Landschapsbeheer Groningen maakt zich sterk voor behoud en ontwikkeling van het streekeigen cultuurlandschap. We zetten ons in voor haar schoonheid, de grote variëteit aan planten en dieren en de rijke cultuurhistorie.

25 jaar steun van de Postcode Loterij

2017 Herfst Herstkleur
Gepubliceerd op: 17-11-2021

De Nationale Postcode Loterij zet zich in voor een rechtvaardige en groene wereld. Wij worden al sinds 1996 via koepelorganisatie LandschappenNL gesteund door de Postcode Loterij en haar deelnemers. 

Een kwart eeuw impact op natuur, landschap en beleving
LandschappenNL werkt samen met Landschapsbeheerorganisaties zoals ons en de Provinciale Landschappen aan het beschermen van natuur en landschap en de betrokkenheid van mensen hierbij. Mede dankzij de jarenlange steun van de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers hebben we de afgelopen 25 jaar heel veel bereikt. 

Benieuwd naar de 25 hoogtepunten van LandschappenNL? Bekijk de video hieronder!

Nog meer goed nieuws
LandschappenNL ontvangt de komende 5 jaar opnieuw een jaarlijkse bijdrage van de Postcode Loterij; wij zijn trots en verheugd dat we na 25 jaar wederom het vertrouwen krijgen voor een nieuwe samenwerking. De schenkingen aan goede doelen zijn alleen mogelijk dankzij de 3 miljoen trouwe deelnemers aan de Postcode Loterij. Van elk gekocht lot gaat 40% naar goede doelen.

‘Fantastisch dat dankzij de deelnemers van de Loterij natuur, landschap en erfgoed voor nu en later worden beschermd’. Hank Bartelink, directeur LandschappenNL