Samen kunnen we nog meer doen

Ons landschap is ons thuis. De betrokkenheid en de waardering van de inwoners voor het Groningse (cultuur)landschap stijgt. En niet alleen doordat we de afgelopen tijd zo massaal de natuur in trokken. Landschapsbeheer Groningen zet zich al bijna 40 jaar in voor herstel, behoud en ontwikkeling van het cultuurlandschap in de provincie. De waardering hiervoor neemt toe. Samen kunnen we nog meer doen.

 

 

Om ons werk te doen zijn wij afhankelijk van subsidies en donaties. Subsidies ontvangen we van de Provincie Groningen, De Nationale Postcode Loterij en diverse projectgerichte fondsen. Maar als particulier of bedrijf kun je ons ook heel goed steunen. Hoe?

Word vriend
Als vriend van Landschapsbeheer Groningen help je ons om onze doelstellingen te realiseren door een jaarlijkse financiële bijdrage (minimaal €15,- per jaar). Als vriend ontvang je bovendien ons magazine Thuis in het landschap en kun je meedoen aan cursussen en workshops. Vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in en wij informeren je over onze betalingsmogelijkheden.

Doe een gift
Wil je ons graag iets schenken? Of heb je een specifiek landschapskenmerk, project of gebied in gedachten voor jouw gift? Je kunt altijd een gift doen. Doe je een periodieke gift? Dan kun je het volledige bedrag aftrekken van de inkomstenbelasting. Je kunt je bijdrage overmaken op rekeningnummer NL08 RABO 038 513 35 61 t.n.v. Landschapsbeheer Groningen.

Word vrijwilliger
Ook als vrijwilliger kun je veel betekenen voor het Groningse cultuurlandschap. Als vrijwilliger kom je op de mooiste plekjes in de provincie waar menig ander niet komt. Wij faciliteren hierin en zorgen voor opleiding, begeleiding en coördinatie.

Nalatenschap
Met een nalatenschap aan Landschapsbeheer Groningen help je het streekeigen landschap ook in de toekomst te behouden en ontwikkelen voor mens, plant en dier.

Meer weten over schenkingen en giften? Neem hiervoor contact op met Sytze Veenstra, teamleider Bedrijfsbureau, via s.veenstra@landschapsbeheergroningen.nl of 050 - 534 51 99.

 

 

De door jou ingevulde gegevens worden door ons zorgvuldig verwerkt, in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.

The form contains errors