Samen kunnen we meer doen voor het landschap

Ons landschap is ons thuis. De betrokkenheid en de waardering van de inwoners voor het Groningse (cultuur)landschap stijgt. En niet alleen doordat we de afgelopen tijd zo massaal de natuur in trokken. Landschapsbeheer Groningen zet zich al bijna 40 jaar in voor herstel, behoud en ontwikkeling van het cultuurlandschap in de provincie. De waardering hiervoor neemt toe. Samen kunnen we nog meer doen.

Steun jij Stichting Landschapsbeheer Groningen?

  • Wij zetten ons al 40 jaar in voor behoud en ontwikkeling van het Groningse landschap
  • We hebben geen eigen terreinen: we werken door de hele provincie
  • We delen onze passie, kennis en ervaring graag
  • Samen kunnen we nog meer doen voor het Groningse landschap

Een eenmalige gift

Je kunt heel eenvoudig eenmalig een bedrag overmaken op rekeningnummer NL08 RABO 038 513 35 61 t.n.v. Landschapsbeheer Groningen of doneer eenvoudig via de donatieknop hieronder.


Periodieke gift

Doe je een periodieke gift? Vanaf 5 jaar kun je het volledige bedrag aftrekken van de inkomstenbelasting.

Word vriend

Als vriend van Landschapsbeheer Groningen help je ons om onze doelstellingen te realiseren door een jaarlijkse financiële bijdrage (minimaal €15,- per jaar). Als vriend ontvang je ons magazine Thuis in het landschap en kun je meedoen aan cursussen en workshops.
Ga naar het aanmeldformulier >>

Nalatenschap

Het is ook mogelijk om Stichting Landschapsbeheer Groningen op te nemen in een testament of legaat. Zo help je ook in de toekomst mee aan het behoud en de ontwikkeling van het streekeigen, Groningse landschap.

Machteld Schram

Meer weten?

Machteld Schram, Officemanager
050 - 534 51 99
m.schram@landschapsbeheergroningen.nl