Werken en leren bij

Werken en leren bij Landschapsbeheer Groningen is werken en leren in een mooie omgeving met enthousiaste en gedreven collega's, vrijwilligers en stagiaires.

Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Bevlogen en bekwame natuurprofessionals, die hun steentje bijdragen aan het behouden en verbeteren van het landschap in Groningen. Heb je interesse in het werken bij ons of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Annie van der Werf.

Stage of afstuderen

Wil je stage lopen bij Landschapsbeheer Groningen of heb je suggesties voor een afstudeeropdracht (HBO of WO)? Wij bespreken graag met jou de wensen en mogelijkheden. 

Werk- en leerervaringsplaatsen

Landschapsbeheer Groningen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk- en leerervaringsplaatsen. Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kennis maken met groen. Je kunt bij ons een mooie, bijzondere ervaring opdoen. 

Annie Van Der Werf 2

Meer weten?

Annie van der Werf, HR-adviseur
06 - 2138 70 19
hr@landschapsbeheergroningen.nl

 • " Irene Lantman

  “Hoe mooi is het om betaald mensen enthousiast te krijgen voor alles wat er in het landschap leeft? “

  Irene Lantman

  Adviseur ecologie

 • " Jelinda Van Den Hoven (1)

  "Werken met mensen die allemaal een passie hebben voor natuur en landschap. Dat werkt aanstekelijk en daar leer je ook weer veel van.”

  Jelinda van den Hoven

  Vrijwilligerscoördinator

 • " IMG 2604

  “Het is leuk en uitdagend werk en je komt echt door de hele provincie op de mooiste plekjes. Zelfs vlakbij waar ik ben opgegroeid ontdekte ik tijdens het werk nog nieuwe, bijzondere plekken!”

  Thomas Wolters

  Veldmedewerker

 • " Rianne Luring

  “Wat ik het leukst vind aan mijn werk? de creativiteit, flexibiliteit en diversiteit. Nergens anders vind je zoveel afwisseling in de projecten en taken.”

  Rianne Luring

  Landschapsontwerper / adviseur

 • " Albert Kosters

  “De lijnen moeten vloeien! Het aanleggen van slingertuinen is prachtig werk.”

  Albert Kosters

  Meewerkend voorman

 • " Arthur Scheper

  "Wat ik het leukst vind aan mijn werk? Het veld kennen, zien waar wij van toegevoegde waarde zijn en dat dan in een mooi project gieten!”.

  Arthur Scheper

  Programmaleider beplanting & biodiversiteit