Toukomst thema: Kracht van het Groninger landschap

Het Groninger landschap is prachtig en heeft veel historie. Samen houden we deze enorme pluspunten van onze provincie in stand. Dit doen we met hernieuwde samenwerking tussen Groningers en organisaties die zich bezighouden met het Groninger land. Doe mee en beoordeel nu!

Beoordeel de Toukomstplannen

Groene Longen Voor De Provincie Groningen Scaled
Gepubliceerd op: 25-09-2020

De Toukomst projecten zijn bekend. De afgelopen maanden hebben ruim 200 Groningers de 900 ingestuurde ideeën voor Toukomst gebundeld tot 59 vernieuwende en creatieve plannen. Bijzondere projecten die bijdragen aan beter wonen, leven en werken in onze provincie. Het is nu aan de inwoners om ze te beoordelen! Wat is jouw oordeel over de Toukomstplannen?

Tot en met 4 oktober kun je alle plannen beoordelen. Het Toukomstpanel gebruikt alle beoordelingen voor advies aan het bestuur van Nationaal Programma Groningen. Dit advies gaat over hoe de 100 miljoen euro voor Toukomst het beste kan worden besteed.

Een groene Toukomst?

Er zijn gelukkig veel goede, inspirerende voorstellen ingediend om ons landschap te versterken. Plannen voor de aanplant van meer bomen en bossen, herstel van biodiversiteit, diepen en maren en een goed netwerk van mooie routes om van het landschap te genieten. Dit ondersteunen wij natuurlijk van harte! U ook?

Doe mee en beoordeel de projecten zelf. Dat kan tot en met 4 oktober op www.toukomst.nl