Vacature projectmedewerker

Linda De Theije (1)

Meer weten?

Linda de Theije
Programmaleider Participatie
050 - 534 51 99
l.de.theije@landschapsbeheergroningen.nl

Projectmedewerker (32-37 uur)

Als projectmedewerker ondersteun jij de projectleider bij het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van onze mooie projecten. Van het organiseren van bijeenkomsten tot het opstellen van inrichtingsplannen. Houd je van een afwisselende functie? Lees dan verder.

Wat ga je doen?

 • Je onderhoudt contacten en hebt afstemming met opdrachtgevers en vrijwilligers;
 • Je organiseert bijeenkomsten;
 • Je maakt analyses van het landschap met behulp van programma’s als Toptijdreis, archief- en ecologisch onderzoek en GIS ondersteuning;
 • Je stelt zelfstandig inrichtings- en herstelplannen op en werkt deze uit. Door kennis en vormgeving te combineren, maak jij een samenhangend en uitvoerbaar ontwerp.

Wie zoeken we?

Je bent goed in adequaat plannen van werkzaamheden en let daarbij op de begroting. Het aanleveren van tijdige en accurate rapportages is voor jou vanzelfsprekend. Verder ben je proactief, resultaatgericht, flexibel en werk je nauwkeurig.

Dit breng je ook mee:

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau binnen het vakgebied;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soort gelijke functie;
 • Kennis van en ervaring met GIS en tekenprogramma’s zoals het Adobe pakket en Autocad.

Wie zijn wij?

Wij, van Landschapsbeheer Groningen, geloven dat mensen prettiger en gezonder leven in een karakteristieke, groene omgeving. We zetten ons in voor het streekeigen cultuurlandschap van de provincie Groningen, de grote variëteit aan planten en dieren én de rijke cultuurhistorie. Onze provincie kenmerkt zich door wadden en wierden, hagen en houtwallen, maren en molens, begraafplaatsen en borgen. En nog zo ontzettend veel meer. Deze zichtbare geschiedenis en onze Groningse identiteit koesteren we en willen we behouden.

Daarom is Landschapsbeheer Groningen hét landschapsloket in Groningen. We adviseren vanuit onderzoek en brede expertise, we maken landschappelijk inpasbare ontwerpen én doen de uitvoering. We zijn een duurzame en onafhankelijke samenwerkingspartner voor provincie, gemeenten, waterschappen, natuurbeheerders, agrariërs en particulieren. Dankzij de inzet van ons deskundig uitvoeringsteam en een heel groot netwerk aan groene vrijwilligers maken we ideeën en ontwerpen waar. Zo zorgen we samen voor het landschap!

We zijn een organisatie met zo’n 50 medewerkers en een grote groep vrijwilligers. Bij ons werken mensen met passie voor en kennis van het landschap. Werk je bij ons, dan werk je samen met bevlogen collega’s op de meest bijzondere plekken in de provincie Groningen.

Bij ons krijg je:

 • een afwisselende, uitdagende baan met enthousiaste en gedreven collega’s;
 • de flexibiliteit om je eigen werktijden in te delen en locatieonafhankelijk te werken;
 • een werkomgeving waarin er aandacht is voor je ontwikkeling, passie en plezier;
 • een dienstverband voor een jaar, bij goed functioneren wordt dit omgezet naar een vast dienstverband;
 • een salaris in loonschaal 6 (max. € 4.146,80 bruto per maand) afhankelijk van kennis en ervaring, volgens de Cao Bos en Natuur, onderdeel De Landschappen.

Enthousiast en wil je reageren?
Stuur dan voor 30 juni 2024 jouw cv en motivatie naar hr@landschapsbeheergroningen.nl.